Sugeng Rawuh ing Piranti Presisi Leopard Cepet

Speed ​​Leopard minangka perusahaan pabrik alat pemotong CNC profesional ing China. Perusahaan iki didegake ing taun 1999. Tujuan lan prinsip yaiku integritas, inovasi, kabeh-menang. Kita duwe komitmen kanggo ngembangake desain alat nglereni CNC. Saiki teknologi kita wis maju nganti maju. Kanthi sikap perintis, produksi tambah nilai lan layanan sing apik, Speed ​​Leopard wis sukses nggedhekake bidang bisnis. Ana akeh kantor ing puluhan kutha pusat ing saindenging negara, kanthi luwih saka 50 insinyur penjualan profesional. Perusahaan kasebut tundhuk marang prinsip sing berorientasi masarakat. Waspadakake budidaya bakat.

  • company
  • company
  • company
  • company
  • company
Taps For Multipurpose

Tutul Kanggo Serbaguna

Pabrik Akhir Kanggo Titanium Alloys Thread co ...
Taps For Stainless Steel

Taps Kanggo Steel Waja

Bahan Pemegang Semprotan: Khusus ...
Micro And Long Neck End Mill

Pabrik Ujung Ujung Mikro Lan Panjang

Pabrik Pungkasan Kanggo Titanium Alloys Applicabl ...
High Hardness End Mill

Mill Hard End End

Pabrik Pungkasan Kanggo Titanium Alloys Applicabl ...

Ngerti industri paling anyar
konsultasi